Welkom

Welkom

Welkom op mijn website met een groot aantal van mijn wandkleden en andere textiele werkvormen. Al meer dan 25 jaar maak ik regelmatig wandkleden, soms groot maar vaak ook kleine wandkleden die met name de inrichting en sfeer in huis een bijzonder cachet geven.

In het algemeen ga ik uit van indrukken in mij eigen omgeving, het Zuid-Limburgse heuvellandschap en op vele plaatsen tijdens vakanties en reizen.

In het algemeen werk ik met restanten stof, vaak van oude gordijnen en oude kleding. In de loop van de tijd heb ik langzamerhand een eigen stijl ontwikkeld. Op deze website staan nagenoeg alle wandkleden die ik in de loop van de tijd heb gemaakt. Een deel is voor geïnteresseerden nog te koop, andere hebben al korter of langer geleden een ander thuis gevonden.

Deze site geeft een overzicht van de in de loop van de jaren door mij gemaakte wandkleden. De meeste zijn kleine of middelgrote kleden, met verschillende thema's en werkvormen.

Voor meer informatie of als u interesse heeft in een bepaald wandkleed, dan kunt u natuurlijk altijd met mij contact opnemen.   Veel kijkplezier.

Dimphy Coumans-Nijsten

wie is online?

We hebben 207 gasten en geen leden online


Copyright © 1996-2021 Dimphy Coumans-Nijsten. All Rights Reserved.